Ülkemizin önemli kargo firmaları arasında yer almakta olup dünyanın dört bir yanına taşımacılık kargo işlemlerini gerçekleştirmekte olan UPS Kargo yatırımlarını sürdürmekte olup ülkemizin her bir yanına uygun noktaları için yeni şubelerin açılışına devam etmektedir.

UPS Kargo yatırımlarını sürdürdüğü gibi yine kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı da gerçekleştirmektedir. UPS Kargo açık pozisyonları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınıyor ve detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak UPS Kargo iş ilanları, personel alımı detaylarını paylaşıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

UPS Kargo iş ilanları için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki UPS Kargo personel alımı detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, sorumluluk sahibi olmak, kılık kıyafetine özen göstermek, müşteri ilişkilerinde başarılı olmak şartlarına sahip olması gerekmektedir. Peki UPS Kargo hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak?

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR? NASIL BAŞVURULUR?

UPS Kargo kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Yazılım Uzmanı, Cari Hesap Mutabakat Memuru, Yüklemeci, Part-Time Yardımcı Kurye, Oto Mekanik-Elektrik Tamircisi, Endüstri Mühendisi Stajyeri, Otomotiv Stajyeri, İnsan Kaynakları Stajyeri, Reklam ve Halkla İlişkiler Stajyeri, Lojistik Stajyeri, Müşteri Temsilcisi vb. gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre müracaat etmek isteyen adayların https://goo.gl/WjdhLJ linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak git tuşuna basması gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim