TÜVTÜRK, Türkiye üzerinde araç muayenelerinde yetkili ve görevli olabilme konumunda olan tek kuruluş olarak Türkiye üzerinde her yere araç muayene istasyonları kurmuştur. TÜVTÜRK her geçen gün kendi bünyesini büyüterek daha iyi işlere imza atmaktadır. Bu yüzden yapılan çalışmlarda daha çok verim alabilmek için personel alım ilanı yayınladı. Yayımlanan ilana göre 6 farklı şehirde çalışabilecek deneyimli/deneyimsiz personel alımı yapılacğaını açıkladı.

HANGİ POZİSYONLAR HANGİ ŞEHİRDE OLDUĞU AÇIKLANDI

TÜVTÜRK belirtmiş olduğu gibi 6 farklı ilde farklı pozisyonlar çercevesinde personel alımı yapılacağı açıklamıştı. Yapmış olduğu açıklamaya göre " Bakım Onarım Teknisyeni (Diyarbakır) Araç Muayene Teknisyeni (Muğla), Araç Muayene Teknisyeni (İstanbul), Araç Muayene Teknisyeni (Malatya), Bakım Onarım Teknisyeni (İstanbul), Müşteri Kabul Görevlisi (İstanbul), Araç Muayene Teknisyeni (Rize), Araç Muayene Teknisyeni (Ardahan)" bünyelerine personel alımı yapılacağı açıklandı.

PERSONEL ALIMI ŞARTLARI ve DETAYLARI

TÜVTÜRK tarafından yapılacak olan personel alımı şartları şu şekilde belirlenmiştir. Her başvuru yapacak pozisyon için şartlar ve detaylar değişiklik gösterse de pozisyonlar için oluşturulan genel şartlar şu şekildedir; T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, takım çalışmasına uyum sağlamak, belirtilen eğitim şartlarını yerine getirmiş olmak, gerekli güvenlik soruşturmasının olumlu çıkması, adli sicil kaydının temiz olması TÜVTÜRK tarafından istenilen şartlardandır.

TÜVTÜRK personel alımlarına başvuru yapmak için www.kariyer.net/firma-profil/tuvturk-5996-30877 adresini kullanabilirsiniz.