Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) Eylül ayında bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtmişti. Alım Başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte yani 27 Eylül 2017 tarihi ile başlamıştı. Ancak artık başvurular sona ermektedir. Hala başvuru yapmmış veya başvuru işlemlerini tamamlamamış olanlar bir an öönce ilanı inceleyip başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) bünyesine 3 farklı pozisyon ile alım yapacağını belirtmişti. Buna göre Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) bünyesine, Endüstri Mühendisliği alanında 1, Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında 1 ve Hesaplamalı Biyoloji, biyoenformatik, istatistik veya ilgili alanlarında 1 olmak üzere toplamda 3 kişilik kadro ile uzman alıyor. 

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Yukarıda da bilgisini verdiğimiz üzere başvurular sona ermektedir. Adaylar başvurularını en geç 12 Ekim 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular 12 Ekim 2017 tarihi Mesai Saati bitimine kadar başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte şahsen yapılması gereklidir. Adaylar şahsen başvuru yöntemi dışında yapacakları başvuru şekilleri hiç bir şekilde kabul edilmeyecektir.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) yukarıdaki kadrolara göre adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, gerekli yabancı dil sınavınlarından puan almış olmak ve herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartları aranmaktadır.

Ayrıca ilanın tam metnini inceleyerk daha detaylı bilgi sahibi olabilisiniz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim