Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaya devam ediyor. Bünyelerinde tespit ettikleri boş pozisyonların doldurulması, çalışmaların daha verimli olması için nitelikli personel arayışında bulunan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu yeni yayınladığı bildiri ile personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlara kaç personel alınacak ve aranan nitelikler nelerdir?

Kimler Başvurabilir

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacak peki bu ilana kimler başvurabilir;

Üniversitelerin Mühendislik ya da Fen Bilimleri bölümünden mezun olmak
Biyomedikal alanından lisans ya da önlisans mezunu olmak (tercihen)
Biyomedikal alanında en az 2 yıl tecrübeli olmak
Biyomedikal tüketim malzemeleri bölümünde en az 1 yıl tecrübeli olmak (tercihen)
Erkekler için askerlik sıkıntısı bulunmuyor olmak

Yukarıda Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun belirlemiş olduğu bazı nitelikler sıralanmıştır. Eğer sizlerde yayınlanan bu ilana başvuru yapmak istiyorsanız yukarıda belirlen niteliklerin tamamına sahip olmanız gerekmektedir. (Tercihen uyarısı bulunan niteliklere sahip olmayan adaylarda ilana başvurabilir.)
Söz konusu alınacak olan personel Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunda Danışman görevinde istihdam edecek olup son başvuru tarihi 15 Ağustos 2016 olarak belirtilmiştir. Adaylar 15.08.2016 saat: 18.00'a kadar başvurularını yapmaları gerekmekte olup bu tarihler arasında başvuru yapmayan adaylar için süre uzatma durumu olağanüstü hal gerçekleşmediği sürece yapılmayacaktır. Söz konusu ilana başvurmak ve detaylar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen adaylar aşağıda bulunan ilan linkini takip ederek detayları öğrenebilir.

www.tkhk.gov.tr/6337_rapor-bazli-danisman
Editör: TE Bilisim