Türkiye İş Kurumu üzerinden Türkiye genelinde bir çok pozisyonda alımlar devam ediyor. Buna göre eğitim seviyesinde en az lise mezunu olan personeller alımları hangileri? Toplamda 7 Bin 886 olarak açıklanan işçi, memur ve personel alımlarında en çok hangi kadrolarda alım yapılacak? İŞKUR aracılığı ile yapılacak Büro memuru, ambar görevlisi, ön muhasebeci, silahlı ya da silahsız güvenlik görevlisi kadrolarındaki alımlarda başvuru şartlarını detaylıca aktarıyoruz.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMLARI;

Silahlı ya da silahsız güvenlik görevlisi alımlarında adayların özel güvenlik uygulanması hakkında belirtilen kanunlara uygun olarak düzenlenmiş olan silahlı ya da silahsız güvenlik sertifikasına sahip olmak gerekmektedir. Ayrıca bayan güvenlik görevlisi, erkek özel güvenlik görevlisi alımlarında yaş şartı ile firmaların açıkladığı diğer şartları taşıyan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

Güvenlik görevlisi alımları için: https://goo.gl/jxo921

BÜRO MEMURU ALIMLARI; 

Türkiye geneli firmaların büroda görevlendirilmek üzere 1.471 personel alımı yapılacak. Adaylar büro memuru istihdamında en az Lise mezunu olan adayların, Office programlarına hakim olmaları istenilmekte. Diğer başvuru şartlarında ise 18 yaşını tamamlamış olmaları, güler yüzlü, alım ilanlarında belirtilen diğer özel şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

Büro memuru alımları için: https://goo.gl/FqBxWR

ÖN MUHASEBECİ ALIMLARI;

Firmaların muhasebeci eleman personel ihtiyacının giderilmesi için muhasebe işlerinde kullanılan paket programlara hakim olan adaylar başvurularda tercih önceliği sağlayabilirler. Muhasebeci alımlarında Türkiye genelinde 1.154 kişilik alım bulunuyor. Adaylar aşağıdaki bağlantıdan başvuru yapabilirler.

Muhasebeci alımları için: https://goo.gl/xXok5k

Diğer alım yapılacak pozisyonlardan ambar görevlisi alımları için adayların lise mezunu olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, başvuru yapılacak olan ilanların diğer özel şartlarını taşımları gerekiyor. Başvuru yapacak olan adaylar, belirtilen linkleri kopyalayıp, yeni tarayıcıdan açarak son başvuru tarihinden önce başvuru adımlarını tamamlamaları gerekiyor.

Ambar görevlisi alımları için: https://goo.gl/tVA6Z7

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim