Ülkemizin iletişim ve internet ağı konusunda ciddi yatırımları bulunan ve fiber net konusunda devrim gibi teknoloji ile karşımıza sıklıkla çıkmakta olan Turkcell ve ve Grup Şirketleri yeni yatırımlar gerçekleştirmekte olup açık pozisyonları için de personel alımları yapmaktadır.

Turkcell ve ve Grup Şirketleri personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna ilan edilmesi için interaktif iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Turkcell ve ve Grup Şirketleri tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında yüzlerce personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve detaylar nedir?

HANGİ ŞİRKETLER ALIM YAPIYOR

Turkcell ve ve Grup Şirketleri yüzlerce personel alımı yapıyor peki bu grup şirketleri nelerdir?

Turkcell, Turkcell Kuzey Kıbris, Life, Turkcell Global Bilgi, İnteltek, Turkcell Superonline, Turkcell Teknoloji ve Global Tower firmaları yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir.

POZİSYONLAR ve BAŞVURU BİLGİLERİ

Peki Turkcell ve Grup ortakları hangi pozisyonlara personel alımı yapıyor.

ÇAĞRI MERKEZİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
TURKCELL GNÇYTNK
HOME AGENT-SATIŞ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ
PROJE YÖNETİCİSİ
KIDEMLİ ÜRÜN YÖNETİCİSİ
ENGELLİ PERSONEL
TEMEL ŞEBEKE UZMANI
FİNANS OPERASYONLARI TAKIM LİDERİ

Yukarıda alım yapılan pozisyonların sadece birkaç tanesi verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Buna göre aşağıda yer alan linki takip edecek olan adaylar tüm pozisyonları görüntüleyebilir, kendilerine uygun pozisyonlara girebilir, nitelikler hakkında bilgi edinerek başvurularını da aynı kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/9yvzTw 
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYIN