Trakya Üniversitesi 25 Temmuz 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere 6. Dereceli 1 kişilik kadro ile Avukat alımı yapıyor. Trakya Üniversitesi Avukat Giriş Sınavı ve Atama yönetmeliği uyarınca adaylara Sözlğ sınav yapacaktır. Sözlü sınav 25 Ağustos 2017 tarihinde saat 14:00 da Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Balkan Yerleşkesinde yapılacak. Adayların sınava katılabilmeleri için bütün aranan şartları taşımaları şarttır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Trakya Üniversitesi alım yapacağı avukatlık pozisyonu için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Hukuk fakültesi mezunu olmak veya bunlara denkliği olan YÖK tarafından abul edilmiş olan yurtdışı yüksekokullarından mezun olmak, avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları içni KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır. Adaylar bu niteliklere göre başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURULAR: 

Başvuruda bulunacak olan adaylar Başvuru formu, KPSS sonuç belgesi, avukatlık ruhsatnamesi belgesi, mezuniyet belgesi, diploma fotokopisi, 4 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte, 25 Temmuz 2017 tariihi ile 08 Ağustos 2017 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Balkan Yerleşkesi adresine yapmaları gereklidir. Başvurusu alınan adaylar 11 Ağustos 2017 tarihinde başvuru sonuçlarını öğrenebilirler. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanı detaylı inceleyebilirler.