Trakya Üniversitesi geçtiğimiz günlerdeki yapmış olduğu duyurusuna göre, bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı boş kadro ile personel alımı yaptığını belirtti. Duyuruya göre, Trakya Üniversitesi personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştı. Ancak başvurular 08 Ağustos 2017 tarihinde sona ermektedir. Başvuru yapacak adaylar bir an önce başvurularını gerçekleştirmelediriler. Başvurular Başvuru formu, KPSS sonuç belgesi, avukatlık ruhsatnamesi belgesi, mezuniyet belgesi, diploma fotokopisi, 4 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte, Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Balkan Yerleşkesi adresine yapmaları gereklidir.

Başvurusunu yapmış olan adaylar Trakya üniversitesi tarafından 11 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak olan başvuru sonuçları duyurusunda sonuçları öğrenebilirler. Buna göre başvurusu kabul edilmiş olan adaylar, 25 Ağustos 2017 tarihinde saat 14:00 da Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Balkan Yerleşkesinde sözlü sınava katılacaklardır. Adayların bu sınava katılabilmeleri için 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans düzeyindeki sınavdan KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

SINAV BAŞVURU YAPMAK İÇİN ARANAN NİTELİKLER:

Trakya Üniversitesi alım yapacağı avukatlık pozisyonu için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Hukuk fakültesi mezunu olmak veya bunlara denkliği olan YÖK tarafından abul edilmiş olan yurtdışı yüksekokullarından mezun olmak, avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları içni KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır. Adaylar bu niteliklere göre başvurularını gerçekleştirebilirler.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>Detaylı Bilgi İçin Tıkla

İşin Olsa