Titanik Denizcilik 1225 Personel Alacak

Titanik Denizcilik personel alımı gerçekleştiriyor. Titanik Denizcilik bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 1225 adet personel alacak. Sİzde Titanik Denizcilik iş başvurusunda bulunmak için alt kısımda verilen başvuru bilgilerini inceleyebilirsiniz.

Titanik Denizcilik yapmış olduğu duyurusuna göre çalışan kadrosundaki eksikliği tamamlamak üzere toplamda 1225 adet personeli, Makine bölümlerinde, Mutfak bölümlerinde veya çeşitli bölümlerde görevlendirecektir. Alınacak olan 1225 adet Personellerin en az ilköğretim mezunu olmak zorundalar. Ayrıca Titanik Denizcilik çalışanlarının Yol, Yemek, SGK ve prim masraflarını karşılamakta olup, 2500 TlL ile 3000TL arasında maaş vermektedir. Başvuda bulunacak olan adaylar alt kısımdaki şartları taşıyor olması gerekmektedir.

GENEL NİTELİKLER:

     - Sabıkası temiz olan adaylar,

     - Sağlık Problemi olmayan adaylar,

     - 17 ile 55 yaşları arasında olan adaylar,

     - ULUSLARARASI, Yurtiçi Yük ve YOLCU Gemilerinde Tatil bölgelerindeki turistlik yatlarda Yetiştirilip KADROLU olarak çalışacak adaylar,

     - Güverte, Makina, Mutfak veya çeşitli bölümlerde görev yapabilecek olan adaylar,

     - En az ilköğretim mezunu olan adaylar,

Yukarıdaki şartları taşıyan Bay ve Bayan adaylar kadroya alınacaktır. Daha fazla bilgi almak için ve başvuruda bulunmak için alt kısımda verilen bağlantıyı kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.secretcv.com/titanik-denizcilik/gemilerde-calisacak-adaylar-alinacaktir-is-ilanlari-693093