Hacı Ömer Sabancı Holding Anonim Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren TeknoSA A.Ş bir elektronik eşya ve perakende mağazasıdır. Teknosa Personel Eleman Alımı İş İlanları ile istihdama da katkı sağlayan firma 2017 yılında da satış danışmanı ve yöneticisi olmak üzere tüm ülke geneli personel ve eleman alımı yapmayı planlamaktadır. 2000 yılında faaliyete başlayan firma bu yıl itibari ile Türkiye genelinde 300’ün üzerinde mağazası ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

2017 yılında hedeflerini büyüten ve Teknosa Personel Eleman Alımı İş İlanları ile personel alımı yapacak olan firmada siz de çalışma şansını yakalayabilirsiniz. Gerek yeni açacağı mağazalarına gerekse mevcut mağalarına personel alımı yapacak olan firmada çalışmak sizin de kariyeriniz için katkı sağlayacaktır. 2017 yılı sonuna kadar 500 mağazaya ulaşma hedefi olan Teknosa, bu büyüme hedefleri doğrultusunda yeni açacağı şubelerine personel alımı ve eleman alımı gerçekleştirecek. Bu yıl Türkiye genelinde personel alımı yapacak olan Teknosa, ilanlarını hem kariyer sitelerinden hem de kendi resmi internet sitesinden yayınlamaktadır.

Siz de Teknosa Personel Eleman Alımı İş İlanları ile iş sahibi olmak istiyorsanız yayınlanan ilanları dikkatlice inceleyerek firmaya iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Yapacağınız iş başvuruları firmanın insan kaynakları departmanı tarafından değerlendirilmektedir. Daha sonra ise sizin hakkınızda firmanın insan kaynakları birimi tarafından detaylı bir araştırma yapılır. Eğer bu pozisyon için uygun görülürseniz de sizi mülakat için davet ederler. Bu iş için yeterli olup olmadığınıza da bu sözlü mülakat sırasında karar verilir. 2017 yılı sonuna kadar toplamda 1000in üzerinde personel alımı yapacak olan firmada siz de bir iş sahibi olabilirsiniz. Zaman kaybetmeyin ve ilanlar kapanmadan bu fırsatı değerlendirerek başvurunuzu gerçekleştirin. Başvuru yapmak için alt kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/teknosa-ic-ve-dis-ticaret-a-s-is-ilanlari-c8183-p33061/
Editör: TE Bilisim