Koç Holding'in sahibi olduğu Türkiye'ninen önemli firmaları arasında yer alan ve ülkemizin dört bir yanında bulunan mağazaları ile hizmetlerine devam etmekte olan Tat Gıda yatırımlarına devam etmekte olup binlerce çalışanı ile büyüme oranını artırmak için yeni çalışmalar sürdürmektedir.

Ülkemizin tanınır firmaları arasında yer alan Tat Gıda kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla personel alımları da gerçekleştirmektedir. Tat Gıda'nın personel alımı ilanları firma tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna duyurulması için kariyer ya da iş ilanları sitelerine gönderilmektedir. Yayımlanan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülüyor, peki detaylar ve pozisyonlar nelerdir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Koç Holding'in sahibi olduğu Tat Gıda tüm Türkiye illeri için personel alımı yapıyor. Yayımlandığı ilanlara bakıldığında 20'ye yakın farklı kadro olduğu ve adayların tercihen lisans mezunu olması, bazı pozisyonlar için birkaç yıllık tecrübesi olması gerektiği, esnek çalışma sistemlerine uyum sağlayabilir olması ve bazı pozisyonlar için vardiyalı çalışma sisteminde görev yapabilir olması gerekmektedir. Peki Tat Gıda personel alımı pozisyonları nelerdir?

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Tat Gıda tüm Türkiye geneli yayımladığı iş ilanları için çok sayıda personel alımı yapacak. Peki Tat Gıda hangi pozisyonlar için personel alımları yapacak. Yayımlanan ilanlara bakıldığında Bilgi Teknolojileri Uzmanı, Süreç Geliştirme Yöneticisi, Maliyet Muhasebesi Uzmanı, Proses Yatırımları Süreç Yöneticisi, Paketleme Yatırımları Kıdemli Mühendisi, TPM Ofis Mühendisi, İnşaat ve Altyapı Yatırımları Kıdemli Mühendisi, Yatırım Yöneticisi, Mali İşler Uzman Yardımcısı, Hammadde Satınalma Süreç Yöneticisi, gibi pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülüyor. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Tat Gıda tüm Türkiye geneli ilgili pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar pozisyonlara başvurularını nasıl yapacak. Buna göre adayların (https://goo.gl/yXV8fx) linkini kopyalaması, tarayıcılarının link url çubuğuna yapıştırması enter yani git tuşuna basarak başvuru bölümüne gelip ilgili pozisyonlara müracaat etmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA