Türkiye'nin son yıllarda en hızlı büyüyen marketlerinden bir tanesi olan Şok Market lokasyonunu beğendiği ve uygun bulduğu tüm alanlara mağaza açmakta buralardan aktif olarak satışlara devam etmektedir. Yıllar içerisinde büyüme oranı ile personel alım ilanlarını doğru orantılı olarak artırmakta olan Şok Market 2017 yılında da personel alım ilanları yayımlamaya devam etmektedir. Peki Şok Market şu anda aktif olarak hangi pozisyonlar için alım yapmaktadır? Hangi pozisyonlar için gereken nitelikler nelerdir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Şok Market aktif olarak satışlarına devam etmekte olan tüm mağazaları için personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır? Diğer marketler gibi interaktif iş ilanları siteleri yerine resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümü aracılığı ile personel alımı yapmakta olan şok market pozisyonlara göre başvuru kabul etmemektedir. Yani başvuru alanında pozisyonlar belirtilmemiştir.

Ancak Şok markette diğer firmalar gibi şoför, kasiyer, depo sorumlusu, mağaza personeli vb. gibi poziyonlar için personel alımı yapmaya devam etmektedir. Yeni açılan mağazaları başta olmak üzere eski mağazaları, genel müdürlükler ve taşımacılık için personel alımı yapmakta olan Şok market bünyesinde çalışmak isteyen adaylar aşağıda bulunan link aracılığı ile gerekli müracaatlarını yapabilir.
http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx