Türkiye'nin market sektörünün en liderleri arasında yer almakta olan Şok Market 2017 yılı içerisinde toplam bin şube açılışı gerçekleştireceğini belirtmişti. Buna göre yeni şube açılışları yapmakta olan Şok Market personel alımlarıda gerçekleştirmektedir.

Şok Market personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Yeni ilanlara göre çok sayıda personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Şok Market Alınacak Personel Sayısı: 4 Bin (2017 sonuna kadar) En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Şok Market 4 bin personel alımını 2017 yılının sonuna kadar yapacak. Şu an için gelen başvuruları değerlendirmeye alan Şok Market açık pozisyonlara uygun adayları yerleştirmeye devam etmektedir. Peki başvurular hangi pozisyonlar için yapılacak. Şok Market diğer marketler gibi alımları pozisyon pozisyon yapmamakta ve tüm başvuruları genel başvuru statüsünde gerçekleştirmektedir. Ancak adaylar mağaza içerisinde çeşitli görevlere ayrılmaktadır.

BAŞVURULAR

Şok Market 2017 yılı sonuna kadar toplam 4 bin kişilik market personeli alımı yapacaktır. Peki adaylar nasıl başvurularını yapabilir. Buna göre aşağıda belirtilmiş olan linkleri takip edecek olan adaylar gerekli müracaatlarını bu kanallar üzerinden gerçekleştirebilir.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ 
ŞOK Market 4 Bin Personel Alımı İlanı 
http://ik.sokmarket.com.tr/Form.aspx