Ülkemizin en büyük mağaza şirketlerinden bir tanesi olan Şok Market son birkaç sene içerisinde ciddi bir büyüme gösterdi ve özellikle geçtiğimiz sene Şok Market, Türkiye geneli pek çok yere yaptığı yatırımlar ile büyüme oranını katladığı gibi personel sayısını da ciddi bir şekilde yükseltti.

Şok Market bu sene içerisinde toplam bin mağaza açılışını yaparak yıl sonuna kadar 5 bininci mağazasını açmak ve 4 bin personel alımı gerçekleştirmek istiyor. Başvurular aktif olarak Şok Market'in resmi internet sitesi aracılığı ile devam ediyor ve adaylar müracaatlarını gerçekleştirebiliyor.

MÜRACAATLAR NASIL YAPILIR

ŞOK Market tarafından yapılan açıklama ile yıl sonuna kadar bin mağaza ve 4 bin personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki müracaatlar nasıl yapılır? Başvuru yapmak isteyen adaylar;

ik.sokmarket.com.tr

Yukarıda verilmiş olan Şok Market'in resmi internet sitesinde bulunan insan kaynakları bölümüne girebilir. Karşılarına çıkan formu adaylar kendi bilgilerine göre doldurduktan sonra formu internet ortamından Şok Market'e gönderebilmektedir. Gönderilen tüm formlar incelenmektedir.

HER GÜN 3 MAĞAZA AÇILACAK

Şok Market yıl sonuna kadar bin mağaza veya bine yakın mağaza açarsa ortalama olarak günde 3 mağaza açmış olacak. Her mağaza da 4 personelin istihdam edildiği düşünülürse Şok Market'in günlük olarak kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere ortalama 12 personel alımı gerçekleştirmesi beklenmektedir.
Editör: TE Bilisim