Selçuk Üniversitesi geçtiğimiz günlerde personel alım duyurusu ile bünyesinde çalışmak isteyen bir çok kişiyin yüzünü güldürmüştü. Yüzlerce aday başvuru yaptı ve hala başvuru yapmamış olan adaylar için başvurularda son günlere gelindi. Selçuk Üniversitesi bünyesine 82 kişilik boş kadrosu ile sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirmekte. Selçuk Üniversitesi, Hemşirelik, Ebelik, Sağlı kTeknikeri, Biyolog, Sağlık Fizikçisi ve Sağlık Teknikeri kadrolarında toplamda 82  kişi alıyor. Adaylar başvurularını en geç 26 Temmuz 2017 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadır.

Başvurular son başvuru gününe kadar istenilen başvuru belgeleri ile birlikte, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Biriminden temi nedilecek başvuru formunu doldurarak şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

ADAYLARDAN ARANACAK ŞARTLAR:

Adaylar Selçuk Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları, yapılacak olan güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı ve emekli aylığı almıyor olmak şartları aranmktadır.

HANGİ KADROYA KAÇ KİŞİ ALINACAK?

Selçuk Üniversitesi 82 kişilik boş kadroyu farklı pozisyonlara dağıttı. Buna göre, 63 Hemşire, 6 Sağlık tekniker, 8 Ebe, 1 Biyolog, 1 Sağlık Fizikçisi ve 3 Sağlık Teknisyeni olmak üzere 82 sözleşmeli personel alınacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için her kadro için gerekli bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir.

Ayrıca ilanın tam metnine ulaşmak isteyen adaylar Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirler.