Samsun Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü personel alımı gerçekleştiriyor. Samsun Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan eksikliği karşılamak üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsilş/Gün Başı pozisyonunda 1 kişilik boş kadro ile Orkestra Sanatçısı ( Keman ) alacaktır. Başvuru yapacak adaylar özel şartlar ile birlikte diğer genel şartlarıda taşımak zorundadırlar. İşte başvuru şartları.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Samsun Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesine alımını yapacağı sanatçı kadrosu için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1,2,3,4,5,6,ve7. maddelerdeki şartları taşıyor olmak ve Yükseköğretim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları ya da son sınıfta öğrenimlerine devam ediyor olmaları şartı aranır. Buna göre adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adyalar en geç 21 Eylül 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmek zorundadırlar. Başvurular, Dilekçe, Diploma veya Noter tastikli örneği, 2 adet fotoğraf, nüüfus cüzdanı fotokopisi ve Adli Sicil raporu ile birlikte, şahsen veya posta yolu ile Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı Kale Mah. No:167 Atatürk Kültür Merkezi İlkadım/SAMSUN adresine yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim