Devlet Personel Başkanlığı tarafından 06 Kasım 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Sakarya Valiliği bünyesine farklı ilçelerden Bekçi alımı gerçekleştirecek. Sakarya Valiliği bekçi alım ilanına başvuru şartlarını taşıyan herkes başvuruda bulunabilecek. Başvuru yapan adaylar Sakarya Valiliği tarafından yapılacak Sözlü sınava katılarak, sözlü sınavdan başarılı olan adaylar ise Yazılı sınava davet edilecektir. Yazılı sınavdan başarılı olanlar ise Sakarya Valiliği tarafından Asil ve Yedek listesine dahil edileceklerdir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Sakarya Valiliği bekçi alım ilanına başvuru yapacak adaylar, En az lise mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 30 yaşından büyük olmamak, Askerliğini yapmış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, En az 167 cm boyunda olmak, Herhangi bir hastalıpa bağlı kalmaksızın beden ve kitle indeksi 18 ile 27 arasında olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak ve başvuru yapılacak ilçe sınırları içerisinde en az bir yıl ikamet ediyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, 16 Kasım 2017 tarihi ile 30 Kasım 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular başvuru yapılacak ilçe Emniye Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.

HANGİ İLÇELERE ALIM YAPILACAK?

Sakarya Valiliği bünesine 150 kişilik kadro ile, Adapazarında 80, Serdivan ilçesinde 40, Erenler ilçesinde 20 ve Arifiye ilçesinde 10 olmak üzere toplamda 150 kişi alınacak. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvuru yapabilirler.

İlanın Tam Metni