Ülkemizde yıllardır hizmetlerine devam etmekte olan Sabancı Holding kendi bünyelerinde ve kendi bünyelerinde ki firmalar için çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları hakkında Sabancı Holding'in sahibi olduğu kuruluşlar interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile bilgi verdiği gibi yine Sabancı Holding tüm açık pozisyonları duyurmaktadır.

Sabancı Holding'in resmi internet sitesi aracılığı ile yayımladığı 180'e yakın pozisyon için personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Sabancı Holding bünyelerinde ki firmalar için personel alımı yapacak.

Alım Yapacak Kuruluş: Sabancı Holding
Açık Pozisyon Sayısı: 180'e Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


Sabancı Holding ilan ettiği 180'e yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Peki Sabancı Holding hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak.

SATIŞ YÖNETİCİSİ
FİNANSAL DANIŞMAN
KIDEMLİ YAZILIM UZMANI
SALES TRAINEE-TÜM TÜRKİYE
MAĞAZA SATIŞ DANIŞMANI
LİSE STAJYERİ
VERİ YÖNETİMİ UZMANI
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANI
ÇEVRE LİDERİ
BAKIM TEKNİSYENİ
ENGELLİ PERSONEL
MUHASEBE UZMANI

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere 180'e yakın farklı pozisyon için Sabancı Holding personel alımı gerçekleştirmektedir.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

Sabancı Holding'in yayımlamış olduğu 180'e yakın pozisyonu görüntülemek ve müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip etmesi ve gerekli nitelikleri öğrenerek müracaatlarını yine aynı kanal üzerinden yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/rhS9ZK