Pegasus yayımlanan ilana göre teknik depo memuru, işçi, elektrik teknisyeni, mekanik teknisyer, misafir destek elemanı gibi bölgelerde kadrolu bir şekilde çalışacak personel alımı olacağı açıklandı. Başvuru yapmak isteyen adaylar https://www.kariyer.net/firma-profil/pegasus-hava-tasimaciligi-a-s-7740-32618 adresinde yer alan personel alım ilanına girerek kendilerine uyan pozisyon için başvuru yapmaları gerekmektedir.

ADAYLARIN SAHİP OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLER

Kariyer.net üzerinden yapılacak olan başvuru ilanında adayların sahip olması gereken özellikler şu şekilde yer almaktadır;

Pegasus tarafından değerlendirilecek olan başvurularda adaylarda aranacak ilk şart adayın ilköğretim mezunu olması ve adayın 45 yaşından büyük olmamış olması. Askerlik ile ilgili bir bağlantısı kalmamış, çalışma temposuna özellikle de 3’lü vardiye sistemine uyum sağlayabilecek, tercih olarak da B ya da E sınıfır ehliyete sahip olabilmek olarak belirtilmiştir. Elektrik teknisyenliğine başvuru yapacak olan adayların ellerinde o bölümle ilişkili okullardan mezun olduğunu gösteren mezuniyet belgesi bulunması gerekmektedir. Misafir destek elemanlığına başvuru yapacak adayların ise üst seviye İngilizce sertifikasının olması gerekmektedir.

Başvurular en erken 4 Ekim 2018 tarihinde kapatılacağından adayların ellerini çabuk tutması gerekmektedir.