Devlet Personel Başkanlığı tarafından 20 Aralık 2017 tarihinde yapılmış olan duyuruya göre Milli Savunma Bakanlığı işçi personel alımı yapacağını belirtti. Milli Savunma Bakanlığı bünyesi adı altında bulunan Eskişehir 1 inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliği için farklı kadrolarda toplamda 27 kişi alacak. Eskişehir 1 inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü alımını Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralanan statüde işçi kadrosuna alım yapacak.

Buna göre ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyurulmuş olup, Milli Savunma bakanlığı Eskişehir 1 inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü ilanı Türkiye İş Kurumuna talepte bulunmuş ve ilan İŞKUR üzerinden başvuru şartları ve başvuru işlemleri şeklinde devam edecektir.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR?

Eskişehir 1 inci Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü Bünyesine 4 yıllık Fakültelerden mezun olmuş 1 Endüstri Mühendisi alacak.

Endüstri meslek Lisesi, Anadolu meslek Lisesi, Çok programlı meslek lisesi, teknik ve anadolu liseler ve meslek liselerinden mezun olmuş, 8 Uçak Bakım Teknisyeni, 1 Uçak Elektroniği Teknisyeni, 3 Elektrik Elektronik Teknolojisi teknisyeni, 1 Makine bakım teknisyen/ Makine bakım onarımcı, 1 Kimya teknisyeni, 2 Lastik teknisyeni, 4 Metal Kaplamacı, 1 Metal Saç işleme işçisi, 1 Marangoz, 2 Sanayi boyamacılı ve uygulama teknisyeni ve 2 Malzeme taşıyıcısı olmak üzere toplamda 27 işçi personel alınacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

İlan Türkiye İş kurumuna yayımlanmak syreti ile talepte bulunmuştur. İlan yayımlandığı tarih itibari ile başvurular başlayacak ve adaylar en geç 10 gün içerisinde başvuru yapacaklardır. Yani başvurular en geç 29 Aralık 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, Türkiye iş Kurumu İl Şube Müdürlüğünden veya İŞKUR resmi internet sitesi olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden online başvuru yapılacaktır. İlanın Tam Metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.