Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer alan Media Markt yurt geneli yatırımlarına hızla devam ettiği gibi müşteri ilişkilerinin artması, işlemlerin daha hızlı gerçekleştirilmesi için personel alımları da gerçekleştirmektedir. Personel alımı ilanları için kadrolar ve detaylar Media Markt tarafından hazırlanarak kamuoyuna interaktif iş ilanları siteleri tarafından duyurulmaktadır.

Kamuoyuna Media Markt tarafından duyurulan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli yüzlerce personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki Media Markt hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve personel alımına ilişkin detaylar nelerdir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Firma: Media Markt
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
İlan Edilen Farklı Pozisyon: 135'e Yakın

ALINACAK POZİSYONLAR

Media Markt Türkiye geneli yayımladığı 135'e yakın pozisyon için yüzlerce personel alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir.

Satış Takım Lideri
Genel Başvuru
Satış Danışmanı
E Ticaret Satış
Depo Görevlisi
Müşteri Hizmetleri
Kasiyer
Satış Sorumlusu
İdari İşler

BAŞVURULAR

Yukarıda Media Markt firmasının alım yapacağı pozisyonların bir bölümü verilmiştir. Media Markt bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi, buradan pozisyonları görüntülemesi, pozisyonlar için aranmakta olan nitelikler hakkında bilgi edinerek uygun pozisyonlara aynı kanal üzerinden formlar aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ
https://goo.gl/EEzjaC