Türkiye'nin önemli şirketleri arasında yer alan ve yatırımları ile beraber personel alımları da gerçekleştirmekte olan Koç Holding açık pozisyonları için yurt geneli yüzlerce personel alımı gerçekleştirmektedir. Koç Holding personel alımı ilanları insan kaynakları bölümünden duyurulmaktadır.

Koç Holding tarafından hazırlanan ve kamuoyuna Koç Kariyer, Koç'ta kariyer, Koç açık pozisyonları resmi internet sayfası aracılığı ile duyurulan pozisyonlara bakıldığında yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve Koç Holding personel alımına ilişkin detaylar nedir.

ALINACAK POZİSYONLAR

Koç Holding bünyesinde ki Amerikan Hastanesi, Arçelik Anonim Şirketi, Avis, Aygaz, Bilkom, Aygaz Doğalgaz, Birmot vb. gibi farklı firmalar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki açık pozisyonlar nelerdir hangi pozisyonlara personel alınacak.

Bölge Satış Yöneticisi
İnsan Kaynakları Uzmanı
Perakende Kanal Yöneticisi
Ürün Yöneticisi
Mühendis
İş Analizi Sorumlusu
Elektrik Teknisyeni
Rekabet Hukuku Uzmanı
Karayolu Lojistik Sorumlusu
Mali İşler Sorumlusu

BAŞVURULAR

Yukarıda Koç Holding'in alım yapacağı pozisyonlar hakkında bazı bilgiler verilmiştir. Peki Koç Holding bünyesinde yer alan firmalarda istihdam etmek isteyen adayların ne yapması gerekiyor. Buna göre aşağıda yer alan linki takip edecek olan adaylar Koç Holding tarafından ilan edilmiş tüm pozisyonları görebilir. İlgili pozisyonlar için nitelikler hakkında bilgi sahibi olacak adaylar istediği pozisyonlara yine aynı kanal üzerinden başvuru yapabilir.

http://www.kockariyer.com/is-ilanlari  
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ