Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan önemli firmaların büyük bir bölümünün sahibi olarak bilinen Koç Holding yeni yatırımlarını sürdürmekte ve açık pozisyonları için çok sayıda personel ve memur alımı gerçekleştirmektedir.

Koç Holding personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan Koçkariyer, koç iş ilanları, koç holding personel alımı bölümü aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göre yüzlerce personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılıyor, detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR

Alım Yapacak Firma: Koç Holding
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
En Az Mezuniyet: Lise
Farklı Pozisyon Sayısı: 100'den Fazla

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Koç Holding farklı pozisyonlar için yüzlerce personel alımı yapacak. Peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir? Aşağı bölümden alınacak pozisyonları bir kısmını sizlerle paylaşıyoruz.

Sorumlu - Depolama
İş Yeri Hekimi
Yurtdışı Servis Mühendisi
Müşteri Danışmanı
Engelli Personel
CKD Operasyonlar Mühendisi
Ofis Görevlisi (Engelli Kadro)
Arapça Tercüman
Müşteri Danışmanı
Tıbbi Sekreter

Yukarıda Koç Holding'in alım yapacağı kadrolardan sadece bazıları verilmiştir. Buna göre çok sayıda kadro için yüzlerce personel alımıgerçekleştirilmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR

Koç Holding'in personel alımı ilanlarına müracaat etmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi, bu link üzerinden alım yapan şirketler ve pozisyonları görüntülemesi yine nitelikleri gözlemleyerek müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

http://www.kockariyer.com/is-ilanlari
TÜM İLANLARI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ