KFC Personel Eleman Alımı İş İlanları

KFC personel eleman alımı gerçekleştiriyor. KFC bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere tüm Türkiye genelinde personel alacak. Sizde KFC ailesine katılarak gıda sektöründe kariyerinizi büyütmek için haberimizin devamını inceleyiniz.

Ülkemizde de faaliyet gösteren KFC, bu yıl personel alımına devam ediyor. KFC Personel Alımı ilanlarına iş başvurusu yaparak siz de çalışma hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Sitemizde sizler için 2015 yılında açılan KFC iş ilanları ve işe alım süreci hakkında bilgi topladık. KFC eleman alımı ihtiyacına göre sitemizde sürekli olarak güncel bilgiler verilmektedir. Öncelikle sizlere kısaca firma hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

1930 yılında Amerika’da ilk restoranını açan KFC, yıllar ilerledikçe dünya genelinde zincir mağazaları ile hizmet vermeye başlamıştır. Firmanın dünya genelinde şu anda 15 binden fazla şubesi bulunmaktadır. Türkiye pazarına ise 1989 yılında adım atan KFC, şu anda ülkemizde 92 restoranı ile hizmet vermektedir. KFC Personel Alımı ilanları ile her yıl personel alımı yapan firmada personele oldukça fazla değer verilmektedir. Siz de bu büyük firmada çalışmak istiyorsanız ilanlara firmanın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda kariyer sitelerinde de bu ilanlar bulunmaktadır. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde personel ihtiyacı olan firmanın açık pozisyonları şu şekildedir;

-TAKIM ARKADAŞLARI Bursa

-Vardiya Müdürü Hatay

-Vardiya Müdürü Sakarya

- Evlere Servis Sürücü İstanbul

-Restaurant Genel Müdürü Denizli

- Restoran Genel Müdürü Adana, Ankara, Antalya…

- Restaurant Genel Müdürü Şanlıurfa

Eleman ihtiyacı yıl boyunca devam eden KFC, personel alımı yaparken öncelikle aranılan şartların taşınmasını beklemektedir. Başvuru yapan adaylar firmanın insan kaynakları tarafından itina ile değerlendirilir. Aynı zamanda KFC Personel Alımı ilanları ile yurt dışında da iş fırsatlarını yakalayabilirsiniz. Yıl sonuna kadar bir işim olsun diyenlerdenseniz siz de hemen KFC iş ilanlarını incelemeye başlayın. Şartlarını taşıdığınız ilan olduğuna inandığınızda da hemen başvurunuzu gerçekleştirin. Kısa sürede size geri dönüş yapılacağından emin olun.

KFC Personel Eleman ALımı İş İlanlarına başvuruda bulunmak için alt kısımda verilmiş olan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/yum-turkey-is-ilanlari-c1145-p1579/?a=2

Editör: TE Bilisim