İzmir şehrinin su ve kanalizasyonları ile ilgilenen İZSU (İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Alım yapılacak olan pozisyon ve İZSU hakkında bilgi Türkiye İş Bulma Kurumu tarafından detaylı bilgilendirme ile kamuoyuna duyuruldu. Söz konusu kadroya alınacak olan personelin eski hüküm yemiş bir aday olması gerekmekte olup sicili temiz olanlar bu kadroaya başvuramamaktadır.

Kimler Başvurabilir

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere eski hükümlü personel alımı yapacak. Peki bu personelde aranan özellikler nedir? kimler başvurabilir

D veya E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak (Lise düzeyi)
İlanın yayınlanması ile İŞKUR'a müracaat için dilekçe vermek
Esli hüküm yemiş olmak
Kurstan istihdam edilecek pozisyonu öğrenmiş olmak

Yukarıda söz konusu kadro için başvuracak adaylardan istenen şartlar sırası ile belirtilmiş ve adayların yapmaları gereken adımlarda yazılmıştır.

Hangi Pozisyon İçin Alım Yapılacak

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde şoför pozisyonun istihdam etmek üzere eski hükümlü personel alımı yapacak. Alınacak olan personel sayısı 5 olarak belirtildi. Adaylar söz konusu kadro için İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile başvuruda bulunabilir. Aynı zamanda bulundukları il veya ilçede ki en yakın İŞKUR'un müracaat merkezlerine giderek kadro için başvuru yapabilirsiniz.