Türkiye'nin hava taşımacılığı için en çok tercih edilen ve bilinen havalimanlarından bir tanesi olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı bilindiği üzere açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı personel alımı ilanları interaktif iş ilanları siteleri üzerinden duyurulmaktadır.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı tarafından yeni duyurulan ilanlara bakıldığında 10 kadro için personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve pozisyonlara ilişkin detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kurum: İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı
Farklı Pozisyon: 10
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
En Az Mezuniyet: Lise

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanının alım yapacağı memur ve personel için gerekli detaylar hemen yukarıda verilmiştir. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir?

Muhasebe Memuru
Otopark Memuru
Mekanik Teknisyeni
Resepisyon Görevlisi
Elektrik Elektronik Teknisyeni
Köprü Operatörü
Garson Komi
Muhasebe Uzmanı
Teknisyen

BAŞVURULAR

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanının alım yapacağı tüm pozisyonlar hemen yukarıda verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Buna göre İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda yer almakta olan linki takip etmesi nitelikler hakkında bilgi sahibi olması ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/7mWxL9
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ