Yapılan duyuruya göre İstanbul Devlet Opera ve Balesi bünyesindeki personel eksikliği için Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 1 Atölye Elemanı (Kunduracı) alacak. Adaylar başvurularını istenilen belgeler ile birlikte en geç 17 Mayıs 2017 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadır. Adaylar başvuru sırasında, dilekçe, diploma örneği, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, En az üç yıl deneyim sahibi olduğunu gösterir belge, sertifika, bonservis vb. ve adli sicil kaydı ile yapacaklardır. 

BAŞVURU ŞARTLARI:

Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.  İlkokul veya İlköğretim mezunu olmak,  İlgili meslek örgütlerinden alınmış en az üç yıl deneyim sahibi olduğuna dair belge veya eğitim veya meslek kursları gibi yerlerden alınmış belge veya iş tecrübesini gösteren önceki işyerinden alınmış deneyim belgesi olması şartları aranır. 

Adaylar bu şartları taşıdıkları dahilinde başvuruları kabul edildikten sonra, 18 mayıs 2017 tarihi saat 11:00 da sınava gireceklerdir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/qwEZUX ) bağlantısını kullanarak ilanı açabilirler.