Türkiye İş Kurumu anlaşmış olduğu kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alımı yaptırmaya devam etmektedir. Buna göre bu kurumlara girebilmek için söz konusu adayların İŞKUR kayıtlarının olması gerekmektedir. Aksi takdirde başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru yapamaz. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuoyuna duyurulan bildiriye göre Van 2 Nisan Polisevi geçici işçi alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak olan personel hangi pozisyonlarda çalışacak? Hangi niteliklere sahip olması gerekmektedir.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türkiye İş Kurumundan yayımlanan bildiri ile Van 2 Nisan Polisevinin geçici işçi alımı yapacağı öğrenildi. Peki alınacak olan işçi hangi pozisyonda çalışacak? Yayımlanan bildiriye göre; Pide Ustası pozisyonu için işçi alımı gerçekleştirilecek. Bildiride belirtilmiş olan detaylara göre toplam 2 Pide Ustasının alınması beklenmekte olup adaylar için kura düzenlenecek.

Başvuru Tarihi Ne Zaman

Türkiye İş Kurumundan yayımlanan bildiriye göre Van 2 Nisan Polisevinde geçici Pide Ustası olarak çalışmak isteyen adayların 21 Eylül 2016 - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında İŞKUR'a başvuru yapması gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Başvuru yapmak isteyen adayların gerekli evrakları Van 2 Nisan Polis Evi Müdürlüğüne şahsen getirmesi gerekmektedir. Aynı zamanda resmi kurumlardan sağlık raporunun alınması ve daha önce iş ile alakalı bir yerde 5 yıl ve üzeri çalıştığını beyan etmesi gerekmektedir. Başvuruların sona ermesi ile kura çekimi 17 Ekim 2016 tarihinde Edremit Polisevi Misafirhanesinde yapılacak.

Detaylar için İŞKUR müracaat merkezlerini ziyaret edebilir ya da www.iskur.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.