Ülkemizde istihdam alanında önemli çalışmaları bulunmakta olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR iş arayanlar ile iş verenleri bir araya getirmekte olup yeni ilanların resmi internet sitesi üzerinden duyurmaktadır. İşin Olsa ekibi olarak siz değerli okuyucularımız için tüm büro memuru alımı ilanlarını birleştirdik.

Buna göre Türkiye İş Kurumu üzerinden özel sektör firmaları bin 21 (1021) büro memuru alımı yapıyor. Peki büro memuru alımına ilişkin detaylar nedir, adaylardan büro memuru alımına başvurabilmek için aranmakta olan şartlar nedir ve nasıl başvuru yapılır sorularının tüm yanıtını veriyoruz.

ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden bin 21 büro memuru alımı yapılıyor. Peki bin 21 büro memuru alımında aranan şartlar nelerdir? Buna göre adayların en az ilköğretim mezunu olmak, diksiyonu düzgün olmak, ekip çalışmasına yatkın olmak, sağlığı iş yapmaya elverişli olmak, sorumluluk sahibi olmak, tercihen bilgisayar kullanabiliyor ve Microsoft Office programlarına hakim olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki adaylar İŞKUR üzerinden bin 21 büro memuru alımı ilanlarına nasıl başvuru yapabilir?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden yayımlanmış olan bin 21 kişilik büro memuru alımı ilanına müracaat edecek olan adayların öncelikle tarayıcılarının adres çubuğuna yani url bölümüne https://goo.gl/zfpWp9 linkini yapıştırması ve enter tuşuna ya da git butonuna basması gerekmektedir. Bu adımları yapacak olan adaylar tüm büro memuru ilanlarını görebilir ve istediği ilan için müracaatlarını gerçekleştirebilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA