Güney Ege Kalkınma Ajansı personel eleman alımı gerçekleştiriyor. Güney Ege Kalkınma Ajansı bünyesinde bulunan personel eksikliği için farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapıyor. Toplamda 3 kişilik boş kadrosu ile Güney Ege Kalkınma Ajansı, 1 adet İç Denetçi, 1 adet Hukuk Müşaviri ve 1 adet Bilgi İşlem Sorumlusu alımı yapacak. 

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Güney Ege Kalkınma Ajansı başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, yurtiçi veya yurt dışı seyehat engeli bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir akıl rahatsızlığı veya hastalığı olmamak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, başvuru tarihi itibari ile henüz 50 yaşını doldurmamış olmak şartları aranmaktadır. Ayrıca Hukk müşavirliği iiçin KPSS puanı ile veya tecrübe şartı ile başvuru yapılacabilir. iç Denetçi için Yabancı Dİl sınavı veya tecrübe şartı, Destek personeli için ise KPSS veya tecrübe ile başvuru yapılabilir. 

BAŞVURULAR:

Güney Ege Kalkınma Ajansı personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar, en geç 16 Haziran 2017 tarihine kadar Yılmaz Cd. No:67 B Blok Kat:2 20070 Pamukkale/Denizli adresine en geç 18:00 a kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Posta ile yapılacak başvurular da posta gecikmesinden adaylar sorumludur. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim