2016 yılında kamuya bilindiği üzere personel alımları başlatılmıştı. Son günlerde Dışişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve bir çok kamu alımlarına alımlar devam etmektedir. Son olarak Gelir İdaresi alımlarında 1500 yeni uzman alacağını konuşuluyor. Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesindeki personel açığını kapatmak adına alımlar yapacak. Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı ilanlarını daire bilgileri haberimizde bulabilirsiniz 

Gelir İdaresi Başkanlığı 2016 sonuna kadar 2000 personel alımı yapacak. Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımında açık olan birimler hangileri. Son günlerde konuşulan iddialara göre Gelir İdaresi Başkanlığı 2016 yılının sonlarına doğru 1500 uzman yardımcısı ile birlikte, 200 koruma ve güvenlik görevlisi, 100 avukat, 100 şoför ve 150 hizmetli olarak çalışacak personeller alacak.

Star gazetesi tarafından  yapılan habere göre,  Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesindeki Personel açıklarını tamamlamak adına bu yılın sonlarına doğru Toplamda 2000 eleman alımı yapacağı iddia ediliyor. Bünyesine 2016 yılının sonuna kadar toplam 2 binin üzerinde personel alımı yapmayı  hedefleyen Gelir İdaresi Başkanlığı  Avukat, Koruma ve Güvenlik Memuru, Şoför ve hizmetli istihdamına tamamlamak adına alımları gerçekleştirecek.

Sizler de Gelir İdaresi Başkanlığı 2016 yılı sonu 2000 personel alımı haberine ilişkin daha detaylı bilgileri öğrenmek için bizleri takip etmeye devam edin.