Ziylan Grup bünyesinde bulunan Flo Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama Anonim Şirketi her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yüzlerce personel alımı yapmaktadır. Genel olarak uygun bulduğu lokasyonlara 3-4 katlı mağazalar açan ve şehir merkezlerinde bulunan şubeleri ile aktif olarak satış yapmaya devam eden FLO ayakkabı markaları arasında en bilinen firmalar arasında yer almaktadır. Büyüme oranı ile personel alım ilanları doğru orantılı olarak yayımlanmakta olan FLO firması interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile personel alım ilanları yayımlayarak başvuruları buradan kabul etmektedir. Yeni yayımlanan ilanlar ile personel alımı yapacağı Flo tarafından duyuruldu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

FLO firması yayımladığı ilanlar ile çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilanlar incelendiğinde;

Yurtdışı Mağazalar Raporlama Uzmanı
Tedarik Planlama Uzmanı
Mağaza Müdürü (ÇOK SAYIDA)
Mağaza Müdür Yardımcısı (ÇOK SAYIDA)
Allocator
Satış Danışmanı
Kasa Sorumlusu
Planlama Uzmanı

Yukarı da FLO ve Ziylan Grup tarafından yayımlanmış olan pozisyonların bazıları belirtilmiştir. Bu pozisyonlar başta olmak üzere FLO firmasına çok sayıda personel alımı yapılacak. Her pozisyon için farklı farklı nitelikler belirlenmiş olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyenler aşağıda ki linki takip edebilir.

http://www.kariyer.net/flo-profil-is-ilanlari-c6024-p37383/