Fenerbahçe Spor Kulübünün mali açıdan rahatlaması ve ekonomik yönden güçlenmesi için 2000 yılında kurulmuş 17 senedir faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmekte olan Fenerium Türkiye'nin dört bir yanına uygun mağazalara şube açılışları gerçekleştirmektedir.

İnteraktif iş ilanları siteleri aracılığı ile satış danışmanı, mağaza sorumlusu, müdür vb. gibi pozisyonlar için ilanlar yayımlamayarak ilgili ilanlara başvuruları kabul eden Fenerium online iş ilanları sitelerinden yeni pozisyonlar için personel alımı ilanlarını yayımladı. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: Fenerium
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda
Yayımlanan İlan Sayısı: 10

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Fenerium 5 farklı şehir için 10 pozisyon ilanı yayımladı peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Mağaza Müdürleri

Satış Danışmanları

Mağaza Müdür Yardımcısı,

Call-Center, Müşteri Temsilcisi

Mobil Tır - Satış Danışmanı

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için İstanbul, Ankara, İzmir, Bolu ve Antalya illerinde yer almakta olan Fenerium mağazaları için personel alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Fenerium personel alımı ilanlarına müracaat etmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip ederek ilgilendiği pozisyonlara başvuru formları vasıtası ile ücretsiz olarak başvurularını yapabilir. Fenerium tarafından uygun adaylar için dönüşler yapılacaktır.

https://goo.gl/2aigCc

DİĞER İLANLARI BURADAN GÖRÜNTÜLEYEBİLİRSİNİZ