Emniyet Genel Müdürlüğü yapmış olduğu duyurusuna göre personel alımı yapacağını belirtti. Yapılan duyruya göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı 2017 yılı 8. Dönem kapsamında bünyesine Kamu Personeli Seçme Sınavı ile farklı bölgelerden toplamda 6 kişilik boş kadro ile Psikolog alımı yapacak. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü alım yapacağı bu kadro için adaylara Sınav Komisyonunca sözlü ve/veya yazılı sınav yapacak. Adayların sınav sonucuna göre kadro işlemleri yapılacaktır.

Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 6 kişilik kadro ile Artin'de 1, Bartın'da 1, Siirt'te 1, Mardin'de 1, Çankırı'da 1 ve Kilis'te 1 olmak üzere toplamda 6 Psikolog alacak. Alımı yapılacak adaylar Psikoloji Lisans Bölümü mezunu olmaları ve 2016 yılında veya 2017 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az KPSSP3 puan türünden 70 puan almış olmaları şarttır. Bunun dışında adaylardan aşağıdaki nitelikler aranacaktır.

ALIM ŞARTLARI:

Başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık Yönetmeliğince belrtilen şartları taşımak, Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü veya yazılı sınavdan başarılı olmak ve Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Başvurular 04 Aralık 2017 tarihi ile 08 Aralık 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Kimlik belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, Diploma aslı veya fotokopisi moter tastikli ve KPSS sonuç belgesi  ile birlikte son başvuru gününe kadar Bulundukları il Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim