Devlet Personel Başkanlığı tarafından 07 Haziran 2018 tarihli yayımladığı ilana göre Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Liyon Başkonsolosluğu bünyesine sözleşmeli olarak personel alacak. Buna göre Liyon Başkonsolosluğu bünyesinde bulunan 2 kişilik boş kadro ile ve boşlacak 1 kişilik boş kadro ile 3 kişilik kadro ile sözleşmeli pozisyon ile sekreter alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Liyon Başkoslosluğu bünyesine alımını yapacağı boş kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Yapılacak sınav itibari ile 41 yaşından gün almamış olmak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya ilgisi olmamak, Bilgisayar ve Daktilo kullanabilmek, Her türlü iklim şartlarında görevini yapmasına engel olabilecek bir durum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak şartlarını taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvur uyapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 29 Haziran 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını 29 Haziran 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Başkonsolosluğumuzun 87, rue de Sèze, 69006 Lyon-France adresine ulaşacak şekilde veya mesai saatleri içinde (hafta içi her gün 09.00 – 17.00 saatleri arasında) şahsen yapılabilir.

İlanın Tam Metni