Türkiye'nin market sektörü için önemli yatırımları bulunan firmaları arasında yer almakta olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yeni şube açılışları ve personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı ilanları resmi internet sitesinde yer almakta olan insan kaynakları bölümü ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara göreç ok sayıda market personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: BİM Market İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 65'e Yakın Alınacak Personel: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Bölge Taze Gıda Personeli Mağaza Personeli Bölge Kasa Reyon Personeli Mağaza Personeli (Engelli) Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı Unlu Mamüller Personeli Kozmetik Personeli Kasap-Şarküteri Personeli Meyve-Sebze Personeli BİM Market tarafından ilan edilmiş olan 65'e yakın kadro için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl başvurularını yapabilir.

BAŞVURULAR

BİM Market bünyesinde görev almak isteyen adaylar için aşağıda başvuru linki sunulmuştur. Adayların bu link aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Türkiye geneli BİM market yüzlerce personel alımı gerçekleştirmekte ve ilanlar sürekli olarak yenilenmektedir.

https://goo.gl/KL8AyQ   
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ