Ülkemizin dört bir yanında bulunan mağazaları ile faaliyet göstermekte olan BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yeni mağaza açılışları gerçekleştirdiği gibi yine açık pozisyonları için ilan ettiği pozisyonlar dahilinde market personeli alımı gerçekleştirmektedir.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alımı ilanlarını resmi internet sitesinden ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile duyurmaktadır. Buna göre BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki BİM hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve ilan detayları nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Firma: BİM Market
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 45
Alınacak Personel: Çok Sayıda

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Bölge Taze Gıda Personeli
Mağaza Personeli
Bölge Kasa Reyon Personeli
Mağaza Personeli (Engelli)
Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı
Unlu Mamüller Personeli
Kozmetik Personeli
Kasap-Şarküteri Personeli
Meyve-Sebze Personeli

BİM Market tarafından ilan edilmiş olan 45 kadro için en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl başvurularını yapabilir.

BAŞVURULAR

BİM Market 45 kadro için Türkiye geneli yüzlerce personel alımı gerçekleştirecektir. Peki adaylar nasıl başvurularını gerçekleştirebilir. Aşağıda belirtilmiş olan linki takip edecek adaylar ilgili pozisyonlara tıklayarak formlar vasıtası ile BİM Market personel alımı ilanlarına başvurularını online olarak gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/KL8AyQ

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ