Türkiye'nin önde gelen ve en tanınır marketlerinden olan Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi açık pozisyonlar için Türkiye geneli personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. 2017 yılında da BİM yayımladığı personel alımı ilanları ile çok sayıda pozisyona market çalışanı alımı gerçekleştirmektedir.

BİM Market personel alımı ilanları 2017 genel olarak resmi internet sitesinden ya da interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli çok sayıda personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve detaylar nedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

BİM Market personel alımı ilanları 2017'ye bakıldığında çok sayıda personel alınacağı görülmektedir. Peki BİM market hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor.

Bölge Taze Gıda Personeli Mağaza Personeli Bölge Kasa Reyon Personeli Mağaza Personeli (Engelli) Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı Unlu Mamüller Personeli Kozmetik Personeli Kasap-Şarküteri Personeli Meyve-Sebze Personeli vb. gibi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURU DETAYLARI

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi 2017 yılında yayımladığı ilanlar için personel alımı yapıyor. Peki başvuru detayları nedir, adaylar nasıl müracaat edebilir. Buna göre adayların aşağıda yer almış olan linkleri takip etmesi ve buradan başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Tüm ilanları adaylar ilgili linkten görebilir.

https://goo.gl/KL8AyQ   
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim