Kamuya yapılacak olan personel alım ilanlarından bir tanesi daha Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Buna göre Konya iline bağlı Yunak Belediyesine yapılacak olan 10 farklı unvanda sürekli işçi açılımı ilanında 16 kişilik personel alımı yapılacak. Adaylar Yunak Belediyesinde görev almak için yapılacak alımlara nasıl başvuru yapabilecekler? Başvuru şartları neler? 

Yunak Belediyesi 4 farklı ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda toplamda 16 kişi istihdam edilecek. 

ŞOFÖR ALIMLARI;

Yunak Belediyesi, Traktör Şoforü, Ağır Kamyon Şoförü, Servis Şoförü (okul), Otobüs Kaptanı (Şoförü) ilanında 8 kişi alınacak. Adayların başvuru şartlarında Traktör ve servis şoförü alımları hariç olmak üzere 2 yıl tecrübe şartı aranacak. Tecrübe şartını SGK dökümleri ile belgelemeleri gerekecek. 

İlan detayları için tıklayın

OPERATÖR ALIMLARI;

Yapılan personel alım ilanlarına göre operatör ihtiyacının giderilmesi için; Silindir Operatörü, Kepçe Operatörü, Lastik Tekerlekli Ekskavatör Operatörü alımları yapılacak. Operatör alımlarında adayların 2 yıl tecrübe şartına uygun olmaları istenilecek. 

Operatör alımları için tıklayın

ARŞİVCİ ALIMI;

Diğer alım ilanlarında arşivci ihtiyacının giderilmesi için kadın ya da erkek adayların başvuru yapabileceği, 2 yıl iş tecrübesi bulunan arşivci alımları yapılacak.

Arşivci alımlarına erişmek için tıklayın

BÜRO MEMURU ALIMI;

Yunak Belediyesi tarafından Belediyesinin personel ihtiyacının giderilmesi için açıklanan iş ilanlarından diğer büro personel alımları olmakta. Adaylar büro memuru alımlarına başvuru yapabilmeleri için 6 ay iş tecrübesine sahip olmaları isteniliyor. İdari işleri büro memuru alımları ile 1 kişilik sürekli işçi istihdam edilecek.

Büro memuru alım ilanı için tıklayın

BAŞVURULAR;

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Adayların İŞKUR şubelerine şahsen başvuru yapabilirler. İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden,  işkur bilgi ve hizmet numarası üzerinden  daha fazla bilgi alabilirler.