Ülkemizin önde gelen beyaz eşya markası olan Arçelik Anonim Şirketi büyüme oranını artırıdğı giib müşteri memnuniyetinin artması için personel alımı yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında Koç Holding'in kariyer sayfası aracılığı ile bilgi vermekte olan Arçelik Anonim Şirketi yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de açık pozisyonları duyurmakta ve müracaatları buradan kabul etmektedir.

Arçelik Anonim Şirketinin interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yeni yayımladığı açık pozisyonlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Arçelik Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile alım yapacağı açık kadroları kamuoyuna duyurdu. Bu pozisyonlar için interaktif iş ilan siteleri aracılığı ile müracaatları kabul etmekte olan Arçelik Anonim Şirketi aşağıda ki pozisyonlar için personel alımı yapacak.

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Sales Representative
Specialist - Industrial Engineering
Teknik Öğretmen
Associate - Product Sourcing
Engineer - Software Test
Cnc Cad-Cam Operatörü
Genel Başvuru
Project Engineer - R&D (System Development)

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere Arçelik Anonim  Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 100'e yakın farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Müracaat etmek isteyen adaylar aşağıda ki link aracılığı ile pozisyon detaylarını öğrenebilir ve başvuru yapabilir.

https://goo.gl/2Y7Gng
Editör: TE Bilisim