Ülkemizde hizmet vermeye devam etmekte olan Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlükleri açık pozisyonlar için personel alımları yapmaya devam ediyor. Buna göre Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlükleri aracılığı ile tespit edilen boş kadrolar için personel alım ilanları hazırlanmakta ve ilan Devlet Personel Başkanlığına gönderilmektedir.

Devlet Personel Başkanlığı DOB'unn hazırladığı alım ilanını resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. Ankara Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünün hazırladığı alım ilanın da toplam 5 kişilik personel alımı yapılacağı öğrenildi ve son başvuru tarihi 3 Nisan 2017 olarak bilinmektedir.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Ankara Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü aracılığı ile hazırlanan ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri de toplam 5 kişilik personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

4 Personel - Koro Sanatçısı ( Bas-Tenor)  
1 Personel - Orkestra Sanatçısı (Viyolonsel)

Yukarıda Ankara Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünün hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağı belirtilmiştir. 

MÜRACAAT ETMEK

Ankara Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünün 5 personel alımına müracaat edecek olan adayların 5 Nisan 2017 tarihine kadar şahsen ya da posta yolu aracılığı ile Ankara Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne başvurularını 3 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir.