Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına personel alımı için başvurular için son gün. Bilindiği gibi 7 Mart tarihinde yayımlanan personel alım ilanında başvuru yapmak isteyen adaylar için Türkiyenin bir çok farklı ilinde bir çok unvanda alımlar yapılacak. Yabancı adaylarında başvuru yapabileceği Aile Bakanlığının yayımlamış olduğu 155 personel alımında  başvurulara son gün kala henüz başvuru yapamamış adaylar için başvuru şartları neler? Hangi illerde alım yapılacak? Alım yapılacak olan unvanlar neler? Adaylara aktarıyoruz.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru belgesi, Nüfus Cüzdanı/ Kimlik Belgesi Fotokopisi, Adli Sicil Kaydı, Askerlik durumu belgesi, Özgeçmiş belgeleri ve diploma fotokopileri ile birlikte19 Mart tarihine kadar başvuru yapılması gerekiyor.  Belirtilen başvuru şartlarını taşıyan adayların istenilen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları istenilmekte. Şahsen başvuruda illerde aile il müdürlüklerine başvuru yapılabilecek.  Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Aile ve Toplum Hizmetleri adresi olan ANKARA ilinde Ulus, Anafartalar Caddesi No : 68 A Blok Kat:3 'e evraklarını teslim edebilecekler.

HANGİ İLLERE HANGİ UNVANLARDA ALIM YAPILACAK?

Toplam 155 personel alımı yapılacak; İstanbul 19 kişi, Gaziantep 12 ve Kilis'te 12 kişi, Ankara, Adana, Adıyaman, Bursa, Batman, İzmir, Mersin, Hatay, Konya, Kocaeli, Diyarbakır, Malatya, Mardin, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Osmaniye'de her ilde 7 kişi alınacak. Alım yapılacak olan illerde Öğretmen 23,  Çocuk Eğiticisi 23, Hizmet Aracısı 40, Tercüman 23, Vaka Danışmanı 23, Psikolog 23 kişi alınacak.

Başvuru şartları için tıklayın

Editör: TE Bilisim