Son yılların en hızlı büyüme gösteren medya şirketleri arasında olan ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya, TV 8 ve Acunn.com farklı pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. İlanlara yönelik duyurular yapıldı.

Bilindiği üzere Acun Medya ve TV 8 personel alımı ilanları hazırlanan başvuru formlarının acunn.com üzerinde duyurulması ile kamuoyuna sunulmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında Acun Medya ve TV 8 için farklı pozisyonlara personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilan detayları nedir ve hangi pozisyonlara alım yapılacak.

İLAN DETAYLARI ve POZİSYONLAR

Acun Medya ve TV 8 tarafından yayımlanmış olan ilanlara bakıldığında 10 farklı pozisyon için personel alımı yapıldığı görülmekte olup tüm pozisyonlar için farklı farklı nitelikler aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir.

Ekran yüzü, metin yazarı, editör, finans, satın alma,prodüksiyon, editör, prodüksiyon asistanı, ses operatörü, kameraman ve montaj operatörü pozisyonları için Acun Medya ile TV 8 personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar bu pozisyonlar için müracaatlarını nasıl yapabilir.

BAŞVURULAR

Acun Medya ve TV 8 10 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirmektedir. Adayların müracaatlarını gerçekleştirmek için aşağıda belirtilmiş olan ilgili linkleri takip etmesi ve karşılarına çıkan formu kendi bilgilerine yönelik eksiksiz / doğru bir şekilde girmesi gerekmektedir. Müracaatlarını yapacak olan adaylardan uygun olanlarına dönüş yapılacaktır.

http://basvuru.acunn.com/
http://www.tv8basvuru.com/basvuru/yunanca-basvuru/1

TÜM İLANLARI BURADAN SORGULATABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim