Ülkemizde bulunan Üniversiteler bünyelerine devamlı olarak personel alımı yapmaya devam ediyorlar. Son olarak Devlet Personel başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre 2 farklı üniversite farklı kadrolarda bünyelerine personel alımı yapacaklarını belirttiler. İlgili ilanlara başvuru yapacak adaylardan 2016 yılı Kamu Personeli Seçme SInavından puan almış olmak şartları aranacaktır. Buna göre lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları şarttır. Söz konusu haberimizde, Bozok Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi alım ilanlarının bilgilerinivereceğiz. Aşağıda alım şartlarına ve başvuru bilgilerile ulaşabilirsiniz.

2 ÜNİVERSİTE 284 PERSONEL ALIMI:

Gazi Üniversitesi:

Gazi Üniversitesi an itibari ile yayımlamış olduğu ilanına göre bünyesine toplamda 209 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını belirtti. İlana göre alımlar 199 kişi çin Özel Bütçeden ve 10 kişi DÖner Semaye Bütçesinden yapılacaktır. Alım kadroları farklı olup adayların bu ilana başvuru yapabilmeleri için, belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Buna göre 167 Hemşire, 22 Sağlık teknikeri, 1 Diğer Sağlık Personeli, 3 Biyolog, 5 Diyetisyen, 1 Psikolog, 5 Fizyoterapist, 2 tekniker. 2 Mühendis ve 1 Teknisyen olarak kadrolar dağılmaktadır. 

Bozok Üniversitesi:

Bozok Üniversitesi bünyesine toplamda 75 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak Hemşire alımı yapacak ve adayların başvuru yapabilmeleri için Kamu personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları şarttır.  haberimizin devamında başvuru bilgilerine ve alım şartlarına ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların yukarıdaki üniversitelere başvuru yapabilmeleri için, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya ilgisi bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak,Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları içni KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 06 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Başvurular en geç 20 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek olup, başvurular Her üniversitenin Personel Daire Başkanlığıan itstenilen belgeler ve başvuru formu ile birlikte yapılacaktır. Aşağıdaki bağlantılar sayesinde ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

Gazi Üniversitesi

Bozok üniversitesi