Ülkemizin her ilinde bilindiği üzere en az bir tane devlet üniversitesi bulunmaktadır. Üniversiteler bünyesinde büyüklüğüne bağlı olmak üzere personel istihdam edilmekte olup personellerin maaşları üniversitelere her sene verilen bütçeler ile karşılanmaktadır. İşin Olsa ekibi olarak üniversitelerin Rektörlükleri tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan tüm ilanları bir araya getirdik.

Buna göre devlet üniversiteleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 184 sözleşmeli memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi üniversiteler kaç kişilik alım yapıyor, devlet üniversitelerinin sözleşmeli personel alımına ilişkin tüm detaylarını sizlere açıklıyoruz.

ALIM YAPAN ÜNİVERSİTELER

Çok sayıda devlet üniversitesi toplam 184 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapan üniversiteler hangileridir? Buna göre Düzce Üniversitesi 92 Sözleşmeli Personel Alacak, Erciyes Üniversitesi 4 Sözleşmeli Personel Alacak (Sağlık Teknikeri), Kafkas Üniversitesi 47 Sözleşmeli Personel Alacak, Balıkesir Üniversitesi 40 Sözleşmeli Personel Alacak ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 1 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak olup toplam 184 memur alımı gerçekleştirmektedir. Peki adaylar ilanlara nasıl ulaşabilir?

Buna göre adayların sözleşmeli personel alımı ilanları linkine tıklayarak devlet üniversitelerinin 184 kişilik sözleşmeli personel alımı ilanlarının tamamını bulabilir ve şartları öğrenerek belirlemiş olan başvuru tarihlerince müracaatlarınızı istenilen evraklar ile gerçekleştirebilirsiniz.