Türkiye'nin dört bir yanında bulunan devlet üniversiteleri açık pozisyonları için Rektörlükleri tarafından hazırlanan ilanlarını kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı ve resmi internet sitesi üzerinden duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında 487 kişilik sözleşmeli personel, memur alımı yapıldığı görülmektedir.

İlanlar devlet üniversiteleri rektörlükleri aracılığı ile hazırlanmış olup kamuoyuna duyurulmuştur. Toplam 487 kişilik memur alımı yapılacak olup en az lise mezunu personel alınacak ilanların bir bölümünde KPSS şartı aranırken bazı ilanlar KPSS şartsızdır.

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTELER

Atatürk Üniversitesi 117 Sözleşmeli Personel Alacak, Çukurova Üniversitesi 38 Sözleşmeli Personel Alacak, Dokuz Eylül Üniversitesi 2 Sözleşmeli Personel Alacak, Düzce Üniversitesi 19 Sözleşmeli Personel Alacak, Gaziantep Üniversitesi 34 Sözleşmeli Personel Alacak, Mersin Üniversitesi 73 Sözleşmeli Personel Alacak, İnönü Üniversitesi 26 Sözleşmeli Personel Alacak, Mustafa Kemal Üniversitesi 66 Sözleşmeli Personel Alacak, Afyon Kocatepe Üniversitesi 29 Sözleşmeli Personel Alacak, İstanbul Teknik Üniversitesi 1 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak, Selçuk Üniversitesi 82 Sözleşmeli Personel Alacak üniversiteleri toplam 487 memur alımı yapıyor.

BAŞVURULAR

Üniversite memur alımı ilanlarına müracaat etmek isteyen adayların öncelikli olarak yayımlanmış ilanları incelemesi ve müracaatlarını üniversitelerin rektörlükleri tarafından yapılması gerekmektedir. Başvuru ve detaylar için aşağıda belirtilen linkleri takip ediniz.

İlanlar - https://goo.gl/nMBL2s
DİĞER İLANLARI SORGULAMAK İÇİN BURAYA BAKINIZ