Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık Anonim Şirketi açık pozisyonları için az sayıda personel alımı ilanlarını hazırlayarak Devlet Personel Başkanlığı veya İŞKUR üzerinden duyurmaktadır.

Buna göre Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ilan İŞKUR ve Devlet Personel Başkanlığı üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Peki personel alımı ilanı hangi pozisyon için yapılacak ve detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kurum: TCDD
Alınacak Personel Sayısı: 2
Özel Şart: Engelli
Başvuru Tarihleri: 23 Ekim - 24 Ekim 2017

POZİSYON ve DİĞER DETAYLAR

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık Anonim Şirketi 2 kişilik engelli personel alımı yapacak. Peki alım yapılacak olan adaylar hangi pozisyonda istihdam edecek. Buna göre alınacak personel TCDD Taşımacılık Anonim Şirketi bünyesinde mekaniker lokomotifçi pozisyonunda Konya ilinde çalışacaktır.

İlana başvuru yapan aday sayısı 3 katından az olursa noter huzurunda kura çekimi yapılacak ve çekim sonucunda atama yapılacak. Başvuran kişi sayısı 3 katından fazla olursa 7 Kasım 2017 tarihinde sözlü mülakatlar yapılacaktır. Mülakat sonuna göre adayların yerleşme işlemleri yapılacaktır. Pozisyona başvuracak adaylardan Yük ve yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemlerde hareket eden lokomotif ve vagonların tamir ve bakım işlerinde en az 1 yıl tecrübeli olmak şartı aranmaktadır. Başvuru ve bildiriyi aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

DİĞER İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ