Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde yer almakta olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere yıl içerisinde çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. TCDD yıl içerisinde İŞKUR aracılığı ile genel olarak terör mağduru ya da sabıkalı adayların alımlarını yaparken esas alımlarını merkezi atama ile gerçekleştirmektedir.

Buna göre Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve ortak kuruluşları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere KPSS 2017/2 kapsamında toplam 704 kişilik memur alımı yapıyor. Başvurular 23 Kasım 2017 tarihi itibari ile sona erecektir. Peki detaylar nedir, adaylar başvurularını nasıl yapabilir.

704 MEMUR ALIMI DETAYLARI

DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Ortaöğretim: 129
Önlisans: 22
Lisans: 15
TOPLAM >>>>  166

T.C.DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Ortaöğretim: 2
Önlisans: 333
Lisans: 216
TOPLAM >>>>  551

TÜRKİYE DEMİRYOLU MAKİNALARI SANAYİİ A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Ortaöğretim: 0
Önlisans: 0
Lisans: 2
TOPLAM >>>>  2

TÜRKİYE LOKOMOTİF VE MOTOR SANAYİİ A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Ortaöğretim: 0
Önlisans: 1
Lisans: 6
TOPLAM >>>>  7

TÜRKİYE VAGON SANAYİİ A..Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Ortaöğretim: 3
Önlisans: 2
Lisans: 10
TOPLAM >>>>  15

Yukarıda TCDD ve bağlı olduğu ortaklık kamu kurumlarının kaç kişilik memur alımı yapacağı verilmiştir. En az ortaöğretim mezunu olmak üzere toplam 704 kişilik atama yapılacaktır.

BAŞVURULAR

TCDD 704 kişilik memur alımını KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ataması kapsamında gerçekleştirmektedir. Müracaatlar ÖSYM AİS aracılığı ile gerçekleştirilmekte olup adayların 23 Kasım 2017 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

https://ais.osym.gov.tr
TÜM KURUM ATAMALARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim