Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) bu sene içerisinde 250 memur alımı daha yapması beklenirken PTT'den duyuru yapıldı ve toplam 2 bin 500 memur alımı daha yapılacağı kamuoyuna müjdeli haber olarak duyuruldu.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT)'nin 2 bin 500 memur alımı yapacağı adaylar tarafından sevindirici bir haber olarak karşılanırken alımların ne zaman yapılacağı en çok merak edilen konular arasında yer almaktaydı. Sonunda Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) tarafından bir yeni duyuru daha yapıldı ve 2 bin 500 memur alımının ne zaman yapılacağı öğrenildi.

TARİH BELLİ OLDU

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT) yıl sonuna kadar toplam 5 bin kişilik memur alımı yapmış olacak buna göre 2 bin 500 kişilik memur alımının yılın ikinci yarısından sonra yapılması beklenmektedir. Tam olarak memur alımı tarihi verilmedi ancak alımların Haziran ayından sonra yapılacağı belirtilmiş oldu.

Bilindiği üzere dağıtıcı kadrosu için motorsikler ve otomobil ehliyeti istenmektedir. Önlisans mezunu olup dağıtıcı olmak isteyen adaylar için harika bir fırsat kapılarına kadar gelmiş durumda. Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi elinde olan adaylar acil olarak A2 ehliyetini alarak PTT'nin 2 bin 500 kişilik memur alımını ilan etmesinden sonra gerekli dağıtıcı kadrosuna müracaatını gerçekleştirebilir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim