Devlet Personel Başkanlığı tarafından 10 Mayıs 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Söğüt Belediyesi Başkanlığı bünyesine 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere farklı pozisyonlarda alım yapacağını belirtti. Adayların bu pozisyonlara başvuru yapabilmeleri için kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

İTFAİYE ERİ VE ZABITA MEMURU ALINIYOR!

Söğüt Belediyesi Başkanlığı bünyesine toplamda 2 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacğaını belirtti. Buna göre 1 İtfaiye eri ve 1 Zabıta memuru alınacak. Bu iki pozisyon içinde erkek olmak şartı aranacaktır. Ayrıca adaylardan bazı nitelikler aranacak ve bu nitelikleri taşımaları doğrultusunda başvuruları kabul edilecektir.

HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR?

Söğüt Belediyesi Başkanlığı alımını yapacağı Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri adaylarından, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Zabıta Memuru pozisyonu için, Lise veya Dengi okul mezunu olmak, İtfaiye Eri adayı için Herhangi bir lisans programından mezun olmak şartları ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR

Başvuru yapacak adaylar başvurularını, ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular 10 Mayıs 2018 tarihinde saat 08:30 ile başlayacak olup, en geç 28 mayıs 2018 tarihi saat 17:30 a kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, Söğüt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne istenilen belgeler ile birlikte şahsen yapılması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve başvuru yapmak için aşağıdaki ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni